Æbleflæsk
30 min
•
Uhm! Æbleflæsk - opskrift på den helt traditionelle hjemmelavede æbleflæsk. Stegt bacon, sursøde æbler. løg og groft rugbrød. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine. Æbleflæsk kan bestemt også serveres som hovedmåltid en tirsdag aften, det kræver hverken store indkøb eller gryder.
Ingredienser
Æbleflæsk
350 g
Bacontern
|
|
---|---|
2
Rødløg i både
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
4
Røde æbler i både
|
|
½ dl
Vand
|
|
1 spsk
Frisk timian
|
Pynt
Frisk timian
|
---|
Tilbehør
8 skiver
Rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Æbleflæsk
Du kan også lave retten med stegeflæsk eller røget flæsk.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11308 kJ / 2703 kcal
Næringsindhold pr. 100g
671 kJ / 160 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 11,6 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 18,7 g |
Fedt: | 40,9 % | 7,4 g |