Bagte æbler med sprødt snask

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Dejlige, lune æbler med sødt fyld. Server æblerne med flødeskum eller is.

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk brun farin
  • 5 knuste makroner
  • ½ tsk stødt kanel
  • 6 uskrællede æbler, fx elstar

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

Halver æblerne og fjern stilk, blomst og kernehus. Fordel fyldet i æblernes hulrum. Læg æblerne sammen igen og pak dem godt ind i alufolie. Læg æblerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen.

Pak æblerne ud og anret dem på et fad. Hæld eventuelt smeltet fyld over. Server de varme æbler sammen med kold cremefraiche eller is.

Tip

I stedet for æbler kan man anvende 6 skrællede og flækkede bananer (ca. 600 g).

Bagetid

30-40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: