Bagte æbler med sprødt snask

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Dejlige, lune æbler med sødt fyld. Server æblerne med flødeskum eller is.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk brun farin
  • 5 knuste makroner
  • ½ tsk stødt kanel
  • 6 uskrællede æbler, fx elstar

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Rør alle ingredienserne sammen i en skål.

Halver æblerne og fjern stilk, blomst og kernehus. Fordel fyldet i æblernes hulrum. Læg æblerne sammen igen og pak dem godt ind i alufolie. Læg æblerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen.

Pak æblerne ud og anret dem på et fad. Hæld eventuelt smeltet fyld over. Server de varme æbler sammen med kold cremefraiche eller is.

Tip

I stedet for æbler kan man anvende 6 skrællede og flækkede bananer (ca. 600 g).

Bagetid

30-40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag