Prøv at bruge æblegrøden som topping på havregrød, på yoghurt - eller som fyld i en lagkage.
Du kan fryse æblegrøden.
6093 kJ / 1456 kcal
516 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 1,1 % | 0,3 g |
Kulhydrat: | 63,8 % | 19,4 g |
Fedt: | 35,1 % | 4,9 g |
Her er en opskrift på helt enkel og klassisk æblemos.
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
1½ spsk
Rørsukker
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
¾ kg
Æbler, fx belle de boskoop
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
125 g
Rørsukker
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Spåner af mørk chokolade
|
---|