Æblemos

Æblemos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Nem og dejlig hjemmelavet æblemos. Spis æblemos som topping på din yoghurt eller havregrød - eller brug den i en gammeldags æblekage eller trifli.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. 6 dl

Antal portioner

  • ½ dl vand
  • 750 g skrællede æbler i mindre stykker
  • 85 g rørsukker (ca. 1 dl)

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom vand og æblestykker i en tykbundet gryde.
  2. Kog ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til æblerne er møre - rør af og til.
  3. Rør sukker i æblemosen og smag til.
  4. Lad æblemosen køle af og opbevar den tildækket på køl, fx på glas.

Variation

Æblemosen kan koges med en flækket vaniljestang eller 1 tsk fintrevet ingefær.

Print

Kilde:

Andre gode forslag