Der er masser af muligheder for kager med æble - prøv også denne.
Dejen kan fryses. Du kan drysse den frosne dej direkte på æblerne og bage crumblen - den skal så have lidt længere tid i ovnen.
Du kan bruge alle slags æbler til crumblen. Bruger du belle de boskoop, er det en god idé at skrælle dem, da de er ret grove i skrællen.
12370 kJ / 2957 kcal
1001 kJ / 239 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,7 g |
Protein: | 5,5 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 19,5 g |
Fedt: | 61,4 % | 16,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør
|
25 g |
---|---|
Uskrællede æbler i tern (ca. 500 g)
|
5 |
Sukker
|
3 spsk |
Citronsaft
|
2 spsk |
Citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Stødt kanel
|
1 tsk |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
---|---|
Hakkede mandler
|
75 g |
Sukker
|
3 spsk |
Fint salt
|
1 knivspids |
Koldt smør
|
125 g |
2½ dl |