I denne opskrift kan du bruge andre slags kål. Det kunne være en blanding af flere slags. Fx spidskål, savoy, hvidkål. Grønkål, lilla grønkål, palmekål og spidskål egner sig særligt godt til stegning.
360 kJ / 86 kcal
360 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 46 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 25,3 % | 5,4 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2
Andebryster med skind
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Finthakket grønkål
|
|
---|---|
2 stilke
Bladselleri i tynde skiver
|
|
2
Pærer i tynde skiver
|
|
½
Appelsin, saften heraf
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
2 tsk
Flydende honning
|
|
150 g
Strimlede palmekålsblade
|
|
Flagesalt
|
|
30 g
Græskarkerner, gerne ristede (ca. g)
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Æbleeddike
|
|
¼
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|