Andebryst med sprød kålsalat

Andebryst med sprød kålsalat

45 min Hovedret
Andebryst, stegt på panden,serveres her med kartofler i både og sprød kålsalat. Kålsalaten som er utrolig lækker og fuld af fibre og er et perfekt tilbehør til det pandestegte andebryst. Det er nemt og hurtigt at stege andebryst på panden - og du kan selv styre, om andebrystet skal være rosa eller gennemstegt. Få tips til stegetid og tilberedning af andebryst på pande her i opskriften.
Mere inspiration

Efteråret byder af og til på en fasan - brug den til denne dejlige ret.

Velbekomme!
Variation

Denne opskrift med andebryst med sprød kålsalat kan gøres mere "julet", hvis du tilsætter timian til kartoflerne, ribsgele i salat og som tilbehør - og serverer en andesovs ved siden af.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9920 kJ / 2371 kcal

Næringsindhold pr. 100g

396 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 28 % 6,5 g
Kulhydrat: 44,3 % 10,3 g
Fedt: 27,7 % 3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser