I denne opskrift kan du bruge andre slags kål. Det kunne være en blanding af flere slags. Fx spidskål, savoy, hvidkål. Grønkål, lilla grønkål, palmekål og spidskål egner sig særligt godt til stegning.
5677 kJ / 1357 kcal
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 45,9 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 25,6 % | 5,2 g |
Fedt: | 28,5 % | 2,7 g |
Efteråret byder af og til på en fasan - brug den til denne dejlige ret.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
200 g
Grønkål
|
|
---|---|
150 g
Palmekålsblade
|
|
2 stilke
Bladselleri
|
|
2
Pærer
|
|
Saften af ½
Appelsin
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
2 tsk
Flydende honning
|
|
Flagesalt
|
|
30 g
Ristede græskarkerner (ca. g)
|
2
Andebryster med skind
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Æbleeddike
|
|
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|