Andebryst, stegt på panden,serveres her med kartofler i både og sprød kålsalat. Kålsalaten som er utrolig lækker og fuld af fibre og er et perfekt tilbehør til det pandestegte andebryst. Det er nemt og hurtigt at stege andebryst på panden - og du kan selv styre, om andebrystet skal være rosa eller gennemstegt. Få tips til stegetid og tilberedning af andebryst på pande her i opskriften.
Efteråret byder af og til på en fasan - brug den til denne dejlige ret.
Denne opskrift med andebryst med sprød kålsalat kan gøres mere "julet", hvis du tilsætter timian til kartoflerne, ribsgele i salat og som tilbehør - og serverer en andesovs ved siden af.
9920 kJ / 2371 kcal
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 10,3 g |
Fedt: | 27,7 % | 3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.