Efteråret byder af og til på en fasan - brug den til denne dejlige ret.
Denne opskrift med andebryst med sprød kålsalat kan gøres mere "julet", hvis du tilsætter timian til kartoflerne, ribsgele i salat og som tilbehør - og serverer en andesovs ved siden af.
7867 kJ / 1880 kcal
314 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 34,8 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 9,2 g |
Fedt: | 15,5 % | 1,3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Store kartofler i både (ca. kg)
|
1 kg |
---|---|
Rapsolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Fintsnittet savojkål
|
200 g |
---|---|
Fintsnittet rødkål
|
300 g |
Groft salt
|
1 tsk |
¼ liter | |
Æble i små tern (ca. 100 g)
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Rørsukker
|
1½ spsk |
Ristede og saltede græskarkerner (ca. g)
|
25 g |
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|