Spidskålssalat

Spidskålssalat

20 min Tilbehør
Spidskålssalat er en lækker spise - sprød, saftig og fyldig. Spidskålssalat kan spises på utallige måder. Måske som frokostret med et stykke ristet rugbrød til, som tilbehør til kød, fx frikadeller, koteletter eller stegte kyllingefileter, eller til en vegetarisk dhal. Eller du kan servere spidskålssalat som en lille forret, så I er sikre på at få masser af den sunde kål.
Mere inspiration

Farverig, knasende, sprød og lækker kålsalat

Velbekomme!
Variation

Du kan pynte spidskålssalaten med saftige granatæblekerner, og du kan gør spidskålssalaten endnu mere mættende ved at tilsætte edamamebønner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1246 kJ / 298 kcal

Næringsindhold pr. 100g

181 kJ / 43 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 14,9 % 1,6 g
Kulhydrat: 52,8 % 5,6 g
Fedt: 32,3 % 1,6 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise