Sommerens spidskål med vinagrette og salatost.
I opskriften skal du bruge ½ dåse kikærter. Du kan sagtens riste hele portionen. Gem resten til salattopping eller næste gang du vil lave retten. Hvis kikærterne er blevet bløde, når du skal bruge dem, kan du genopfriske dem i ovnen ved 180° til de er sprøde igen.
2898 kJ / 693 kcal
252 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 16,9 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 6,2 g |
Fedt: | 41,2 % | 2,8 g |
Spidskål
|
1 |
---|
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Kikærter i saltlage
|
½ dåse |
Flagesalt
|
1½ dl | |
Sambal oelek
|
2 tsk |
Citron saften herfra
|
½ |
Groft salt og peber
|