Sprøde kikærter som snack eller sprødt tilbehør på salater.
Denne salat kan også serveres som tilbehør til et stykke kød. Her vil der være salat til 8 personer.
Hvis du gerne selv vil udbløde og koge dine kikærter, er dette også en mulighed. Tørrede kikærter, som du selv udbløder og koger, har mere struktur. Udblød og kog evt. en stor portion kikærter og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
7225 kJ / 1727 kcal
420 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 16,3 % | 4 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 5,5 g |
Fedt: | 61,6 % | 7 g |
2½ dl | |
Friskpresset limesaft
|
2 tsk |
Limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Sukker
|
½ tsk |
Fed hvidløg
|
1 |
Salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kikærter i saltlage (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|
Arla Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
|
200 g |
---|---|
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
Cherrytomater, i kvarte
|
250 g |
Forårsløg i tynde skiver
|
2 |
Avocadoer (ca. 200 g), i tern
|
2 |
Grofthakket frisk persille, gem lidt til pynt
|
1 dl |
Ristet el. grillet brød
|
---|