Denne salat kan også serveres som tilbehør til et stykke kød. Her vil der være salat til 8 personer. Du kan lave dressing af fraiche naturel - smag til med salt og hvidløg.
Hvis du gerne selv vil udbløde og koge dine kikærter, er dette også en mulighed. Tørrede kikærter, som du selv udbløder og koger, har mere struktur. Udblød og kog evt. en stor portion kikærter og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
7520 kJ / 1797 kcal
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 16,3 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 20,8 % | 5,4 g |
Fedt: | 62,9 % | 7,5 g |
2½ dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
---|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
250 g
Cherrytomater, i kvarte
|
|
2
Forårsløg i tynde skiver
|
|
2
Avocadoer (ca. 200 g), i tern
|
|
1 dl
Grofthakket persille, gem lidt til pynt
|
Ristet el. grillet brød
|
---|