Sæt kikærterne i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og bag i ca. 25 min.
Du kan også krydre de ristede kikærter med garam masala, med spidskommen og/eller chili. Her er der valgt kogte kikærter - men har du tid, så brug de tørrede, og læg dem i blød dagen før.
- at det røgede paprika giver en smag, der minder om bacon. Måske er det derfor at de ristede kikærter er så populære?
1871 kJ / 447 kcal
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 18,8 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 12,5 g |
Fedt: | 33,4 % | 4 g |
Ristede kikærter er et godt supplement til de fleste tapasanretninger.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.