Skal I være mange, kan det være en fordel at dele de forskellige elementer op på forskellige fade og skåle i stedet for at samle på et bræt. Stil evt. de mange fade samlet som en "kollage" - så er det stadig en fryd for øjet.
16551 kJ / 3956 kcal
909 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,2 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 20,5 % | 11 g |
Fedt: | 63,3 % | 15,5 g |
Tapas er delemad - og delemad er lig med hygge. Få inspiration til at anrette et lækkert tapasbræt til 4 personer lige her.
200 g
Tyndtskåret kødpålæg, fx salami, serrano skinke og chorizo
|
|
---|---|
350 g
Forskellige oste, fx lagret cheddarost, skimmelost og flødeost
|
|
400 g
Slags grøntsager, fx cherrytomater, radiser og peberfrugt i stave
|
|
250 g
Frugt, fx vindruer og brombær (ca. 250 g)
|
|
175 g
Oliven, fx kalamataoliven og grønne oliven
|
|
½ dl
Basilikumpesto
|
|
½ dl
Syltede rødløg
|
|
½ dl
Haydari (tyrkisk inspireret dip)
|
300 g
Brød, fx ristet rugbrød, flute og kiks
|
---|