Brændte mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(330 vurderinger)

45 min

Brændte mandler er klassisk juleslik. Hjemmelavede brændte mandler smager bare lidt bedre - og denne opskrift på brændte mandler er nem og lige til. Og hvorfor egentlig ikke spise brændte mandler hele året?

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 350 g

Antal portioner

  • 200 g mandler
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl vand

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom mandler, sukker og vand i en pande og varm op ved kraftig varme og under omrøring - sukkeret bliver nu hvidt og tørt.
  2. Fortsæt med at varme mandlerne under omrøring til sukkeret er brunt og flydende og mandlerne blanke. Skru evt. ned til jævn varme.
  3. Spred mandlerne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af. Bræk de kolde mandler fra hinanden og server de brændte mandler som "juleknas".

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Sicilien, Italien

Sød marsala vil være det bedste valg Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan

Andre gode forslag