Brændte mandler - Opskrifter - Arla

Brændte mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(248 vurderinger)

45 min

Hjemmelavet juleknas - brændte mandler smager godt hele året rundt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g mandler
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandler, sukker og vand i en pande og varm op ved kraftig varme og under omrøring - sukkeret bliver nu hvidt og tørt. Fortsæt med at varme mandlerne under omrøring til sukkeret er brunt og flydende og mandlerne blanke. Skru evt. ned til jævn varme. Spred mandlerne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af. Bræk de kolde mandler fra hinanden og server de brændte mandler som "juleknas".

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Sicilien, Italien

Sød marsala vil være det bedste valg Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan