Hvid gløgg

50 min

Hvid gløgg er et skønt alternativ til den traditionelle røde gløgg, den er frisk og føles knap så tung og mættende. Denne hvide gløgg er smagt til med julens krydderier og hyldeblomstsaft - og supplerer julens søde sager på den smukkeste måde. Hvid gløgg kan tilberedes i en alkoholfri udgave, hvor du udskifter hvidvin med fx æblemost og justerer sødmen med hyldeblomstsaften.

Hvid gløgg
Mere inspiration

Hvid gløgg, alkoholfri gløgg eller den klassiske gløgg?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8832 kJ / 2111 kcal

Energifordeling:
Fiber: 15,9 g
Protein: 5,2 %
Kulhydrat: 64,6 %
Fedt: 18,9 %
Alkohol: 11,3 %
Tips

Sku op og ned for krydderiblandingen efter egen smag. Skal gløggen være alkoholfri, kan du bruge æblemost i stedet for vin. Brug da kun 4 dl hyldeblomstsaft til ekstrakten.

Forbered i god tid

Lad ekstrakten trække til dagen efter for at intensivere smagen.

Ingredienser