Sku op og ned for krydderiblandingen efter egen smag. Skal gløggen være alkoholfri, kan du bruge æblemost i stedet for vin. Brug da kun 4 dl hyldeblomstsaft til ekstrakten.
Lad ekstrakten trække til dagen efter for at intensivere smagen.
8403 kJ / 2008 kcal
548 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 4,4 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 60,2 % | 19,4 g |
Fedt: | 23,5 % | 3,5 g |
Alkohol: | 11,9 % | 1 g |
Hvid gløgg, alkoholfri gløgg eller den klassiske gløgg?
5
Kardemommekapsler (ca. ½ tsk kardemommefrø)
|
|
---|---|
3
Stjerneanis
|
|
5
Hele nelliker
|
|
3
Kanelstænger
|
|
20 g
Frisk ingefær i tynde skiver
|
|
3 brede strimler citronskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Friskpresset citronsaft
|
|
½ liter
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
|
1 flaske
Hvidvin
|
100 g
Tørrede tranebær
|
|
---|---|
100 g
Mandelsplitter
|