Hvid gløgg er et skønt alternativ til den traditionelle røde gløgg, den er frisk og føles knap så tung og mættende. Denne hvide gløgg er smagt til med julens krydderier og hyldeblomstsaft - og supplerer julens søde sager på den smukkeste måde. Hvid gløgg kan tilberedes i en alkoholfri udgave, hvor du udskifter hvidvin med fx æblemost og justerer sødmen med hyldeblomstsaften.
Sku op og ned for krydderiblandingen efter egen smag. Skal gløggen være alkoholfri, kan du bruge æblemost i stedet for vin. Brug da kun 4 dl hyldeblomstsaft til ekstrakten.
Lad ekstrakten trække til dagen efter for at intensivere smagen.
8893 kJ / 2125 kcal
580 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 5,2 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 64,6 % | 22,1 g |
Fedt: | 19 % | 3 g |
Alkohol: | 11,2 % | 2 g |