Chokoladeskeer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

En drikbar dessert med fine chokolade skeer. En sjov og flot måde at servere kaffe og chokolade for dine gæster.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • et lille drys vaniljesukker

Kaffemælk

  • 6 dl mælk, fx Arla Fynsk Jersey letmælk
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk frysetørret kaffepulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i vandbad.

Læg 4 spiseskeer, fx i en dyb tallerken, så hovederne ligger vandret. Fordel den smeltede chokolade i skeerne. Lad den køle af på køkkenbordet i ½ time. Drys med vaniljesukker og stil derefter skeerne i køleskabet i mindst 1 time.

Kaffemælk

Kom mælken i en tykbundet gryde. Bring mælken i kog under piskning og tilsæt sukker og kaffepulver. Fordel den varme kaffemælk i 4 høje glas (som tåler varme). Drik den varme kaffemælk sammen med chokoladeskeerne.

Tip

Du kan også tilberede chokoladeskeerne med mælkechokolade - ca. 40% kakao.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: