Chokoladeskeer

Bedømmelse

(2 vurderinger)

60+ min

En drikbar dessert med fine chokolade skeer. En sjov og flot måde at servere kaffe og chokolade for dine gæster.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • et lille drys vaniljesukker

Kaffemælk

  • 6 dl mælk, fx Arla Fynsk Jersey letmælk
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk frysetørret pulverkaffe, fx nescafé

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i vandbad.

Læg 4 spiseskeer, fx i en dyb tallerken, så hovederne ligger vandret. Fordel den smeltede chokolade i skeerne. Lad den køle af på køkkenbordet i ½ time. Drys med vaniljesukker og stil derefter skeerne i køleskabet i mindst 1 time.

Kaffemælk

Kom mælken i en tykbundet gryde. Bring mælken i kog under piskning og tilsæt sukker og pulverkaffe. Fordel den varme kaffemælk i 4 høje glas (som tåler varme). Drik den varme kaffemælk sammen med chokoladeskeerne.

Du kan også tilberede chokoladeskeerne med mælkechokolade - ca. 40% kakao.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 35 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: