Ny

Varm chokolade

15 min

Varm chokolade - hjemmelavet og med iskold flødeskum. Har du prøvet at lave hjemmelavet varm chokolade helt fra bunden? Det smager fantastisk... Hjemmelavet varm chokolade er simpelt at lave - og du skal ikke bruge andet end mælk, grofthakket chokolade og evt. lidt sukker. Varm chokolade serveres naturligvis med letpisket flødeskum. Intet slår en kop hjemmelavet varm chokolade med flødeskum på en kold vinterdag.

Varm chokolade
Mere inspiration

Prøv også denne varme drik - med støbte skumfiduskugler, som smelter i den varme chokolade.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8279 kJ / 1979 kcal

Næringsindhold pr. 100g

597 kJ / 143 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 9,7 % 3,4 g
Kulhydrat: 29,8 % 10,5 g
Fedt: 60,5 % 9,8 g
Tips

Der er stor forskel på, hvor bittert chokolade er. Smag derfor altid din varme chokolade til, inden du serverer den. Husk at flødeskummet bløder smagen lidt op.

Variation

Tilsæt skumfiduser til den varme chokolade - det plejer at være et hit hos de mindste.

Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser