Et godt match - også selv om det ikke er fødselsdag.
Få en dybere chokoladesmag ved at tilsætte lidt mørk chokolade, lidt espresso - eller et nip chili - prøv dig frem, hvad du bedst kan lide.
Prøv at tilsætte lidt revet appelsinskal og/eller lidt revet mørk chokolade (eller orangechokolade) til flødeskummet.
At de fleste pisker fløden for meget? Stop hellere for tidligt end for sent - når du kan se "striber" i den piskede fløde, så stop. Letpisket fløde føles blødere og mere cremet end hårdt pisket fløde.
8074 kJ / 1930 kcal
575 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 10,9 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 31,3 % | 10,6 g |
Fedt: | 57,8 % | 9 g |
Smør
|
20 g |
---|---|
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
50 g |
Mælk
|
1 liter |
Sukker
|
1 dl |
¼ liter |