Få en dybere chokoladesmag ved at tilsætte lidt mørk chokolade, lidt espresso - eller et nip chili - prøv dig frem, hvad du bedst kan lide.
Prøv at tilsætte lidt revet appelsinskal og/eller lidt revet mørk chokolade (eller orangechokolade) til flødeskummet.
At de fleste pisker fløden for meget? Stop hellere for tidligt end for sent - når du kan se "striber" i den piskede fløde, så stop. Letpisket fløde føles blødere og mere cremet end hårdt pisket fløde.
7889 kJ / 1886 kcal
561 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 11,1 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 32 % | 10,6 g |
Fedt: | 56,9 % | 8,6 g |
20 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Kakaopulver (ca. 1 dl)
|
|
1 liter
Mælk
|
|
1 dl
Sukker
|
¼ liter
Piskefløde pisket til let flødeskum
|
---|