Lumumba med flødeskum

Lumumba med flødeskum

Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.

Ingredienser

2 dl Kakaomælk
½ dl Cognac
1 dl Letpisket piskefløde

Sådan gør du

  • Varm kakaomælken i en tykbundet gryde og hæld den på passende glas sammen med cognac.
  • Top med den letpiskede flødeskum og server straks.

Server din Lumumba med 1 spsk appelsinsaft og pynt flødeskummet med revet appelsinskal og chokoladespåner.

Varm kakaomælken op på en kold aften. Eller server den kold på isterninger på de varme dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2393 kJ / 572 kcal

Næringsindhold pr. 100g

684 kJ / 163 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 6,6 % 2,7 g
Kulhydrat: 16,1 % 6,5 g
Fedt: 57,2 % 10,6 g
Alkohol: 20,1 % 6 g
https://www.arla.dk/opskrifter/lumumba-med-flodeskum/