Lumumba med flødeskum

Lumumba med flødeskum

Lumumba er for mange en feriedrink. Nyd din lumumba varm på en kold og snefyldt Alpetop, eller server din lumumba iskold og med masser af isterninger under et af sydens palmetræer.

Sådan gør du

  • Varm kakaomælken i en tykbundet gryde og hæld den på passende glas sammen med cognac.
  • Top med den letpiskede flødeskum og server straks.

Server din Lumumba med 1 spsk appelsinsaft og pynt flødeskummet med revet appelsinskal og chokoladespåner.

Varm kakaomælken op på en kold aften. Eller server den kold på isterninger på de varme dage.

Energiindhold for hele retten:

2467 kJ / 590 kcal

Næringsindhold pr. 100g

705 kJ / 169 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 6,4 % 2,7 g
Kulhydrat: 15,6 % 6,5 g
Fedt: 58,5 % 11,1 g
Alkohol: 19,5 % 6 g
Mere inspiration

Her en anden klassisk drink - nydes bedst i godt selskab.

White russian
5 min
White russian
(83)

Ingredienser

2 dl Kakaomælk
½ dl Cognac
1 dl Letpisket piskefløde