Varm øl med flødeskum

Varm øl med flødeskum

Arbejdstid: 5 min
Her er det varm øl, der serveres, og varm øl er anderledes, men rigtig godt - især med flødeskum.
https://www.arla.dk/opskrifter/varm-ol-med-flodeskum/

Sådan gør du

  • Varm øllikøren i en tykbundet gryde til ca. 60°.
  • Hæld det varme øl i et passende glas og server straks med flødeskum og chokoladespåner på toppen.

Varm øllikøren i et glas i mikroovnen.

Kan serveres uden chokolade.

Energiindhold for hele retten:

2868 kJ / 685 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1793 kJ / 428 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 3,3 % 3,5 g
Kulhydrat: 50,9 % 53,6 g
Fedt: 27 % 13,1 g
Alkohol: 18,8 % 12 g

Ingredienser

1 dl Øllikør
½ dl Letpisket piskefløde
Chokoladespåner