Varm øl med flødeskum

Varm øl med flødeskum

Her er det varm øl, der serveres, og varm øl er anderledes, men rigtig godt - især med flødeskum.

Sådan gør du

  • Varm øllikøren i en tykbundet gryde til ca. 60°.
  • Hæld det varme øl i et passende glas og server straks med flødeskum og chokoladespåner på toppen.

Varm øllikøren i et glas i mikroovnen.

Kan serveres uden chokolade.

Energiindhold for hele retten:

2905 kJ / 694 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1816 kJ / 434 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 3,3 % 3,5 g
Kulhydrat: 50,2 % 53,6 g
Fedt: 27,9 % 13,7 g
Alkohol: 18,6 % 12 g
Mere inspiration

Mon ikke denne småkage bør genbesøges?

Ingredienser

1 dl Øllikør
½ dl Letpisket piskefløde
Chokoladespåner
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk