Citronfromage
2 timer 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet
•
Citronfromage er en elsket klassiker på dessertbordet. Der er heller ikke meget, der slår den friske smag og luftige konsistens, som citronfromage har. Desuden er citronfromage både nem og hurtig og den kan ovenikøbet tilberedes i god tid. Ja, du kan endda fryse citronfromage - så kan det da ikke være nemmere.
Ingredienser
Citronfromage
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
3
Æg (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Kandiserede citronstrimler
1
Stor citron (usprøjtet)
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Vand
|
Pynt
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
---|
Sådan gør du
Citronfromage
Kandiserede citronstrimler
Ved serveringen
Hvis du laver citronfromagen dagen før, skal du kun bruge 3 blade husblas.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7897 kJ / 1887 kcal
Næringsindhold pr. 100g
904 kJ / 216 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 6,7 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 23,1 g |
Fedt: | 49,9 % | 12,2 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas