Hvis du laver citronfromagen dagen før, skal du kun bruge 3 blade husblas.
8082 kJ / 1932 kcal
925 kJ / 221 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 6,5 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 23,1 g |
Fedt: | 51,1 % | 12,8 g |
Lyst til endnu en klassisk dessert?
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
3
Æg (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
1
Stor citron (usprøjtet)
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Vand
|
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
---|