12-15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 10 min. ved 225°- traditionel ovn.
Tærten kan fryses.
13486 kJ / 3223 kcal
1485 kJ / 355 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 5,2 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 45 % | 39,4 g |
Fedt: | 49,8 % | 20 g |
Endnu en meget lækker citrontærte - med sprød bund og uden marengs.
175 g
Hvedemel
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
1 spsk
Vand
|
5 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
3
Æg
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
100 g
Blødt smør i mindre stykker
|
2
Æggehvider
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Friskpresset citronsaft eller eddike
|
Citronmelisseblade eller mynte
|
---|