Kanelsnegle

60+ min

De bedste kanelsnegle er de hjemmelavede - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsnegle og server dem nybagte med glasur.

Kanelsnegle
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

21081 kJ / 5039 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1398 kJ / 334 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 7,3 % 6 g
Kulhydrat: 53,3 % 43,8 g
Fedt: 39,4 % 14,9 g
Tip

Hvis du sætter alle 25 kanelsnegle i en almindelig bradepande, så står de lidt tæt og vil vokse en smule sammen under bagning. Hvis du ønsker helt runde kanelsnegle, som ikke er vokset sammen i kanterne, så fordel de 25 kanelsnegle på 2 bageplader i stedet for.

Forbered i god tid

Hvis du vil servere nybagte kanelsnegle på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet, mens ovnen varmer op. Herefter bages kanelsneglene som angivet i opskriften.

Ingredienser