Kanelsnegle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Denne opskrift giver de traditionelle kanelsnegle et lækkert pift. Fyldet har stadig den lækre smag af kanel, men suppleres nu af syrlige og søde smagsnuancer fra æble og banan - det smager himmelsk.

Ingredienser

18 stykker pr. portion

Antal portioner
  • ¼ liter skummetmælk
  • 35 g gær
  • 1 æg
  • ½ tsk fint salt
  • 1 tsk sukker
  • 425 g hvedemel (ca. 7¼ dl)

Fyld

  • 1 syrligt æble
  • 2 bananer
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 dl rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun mælken og opløs gæren heri. Pisk ægget sammen med salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding. Tilsæt mel til dejen kan æltes til en let og blød dej - gem evt. lidt mel. Lad dejen hæve tildækket ca. ½ time.

Fyld

Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft. Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel. Slå dejen ned og ælt den igennem. Rul den ud til et rektangel. Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner. Rul sammen til en pølse og skær den i 18 skiver. Læg sneglene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 6 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: