Lækkert dansk hjemmelavet wienerbrød til morgenbordet.
Hvis du sætter alle 25 kanelsnegle i en almindelig bradepande, så står de lidt tæt og vil vokse en smule sammen under bagning. Hvis du ønsker helt runde kanelsnegle, som ikke er vokset sammen i kanterne, så fordel de 25 kanelsnegle på 2 bageplader i stedet for.
Hvis du vil servere nybagte kanelsnegle på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet, mens ovnen varmer op. Herefter bages kanelsneglene som angivet i opskriften.
23990 kJ / 5734 kcal
1481 kJ / 354 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 6,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 53 % | 46,2 g |
Fedt: | 40,9 % | 16,4 g |
Se hvordan du laver kanelsnegle her. De bedste kanelsnegle er de hjemmelavede - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsnegle og server dem nybagte med glasur.