Kanelsnegle

Kanelsnegle

60+ min
Fryseegnet
De bedste kanelsnegle er de hjemmelavede - nybagte, bløde og snaskede. Disse nemme kanelsnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsnegle og server dem nybagte med glasur.
Mere inspiration

Lækkert dansk hjemmelavet wienerbrød til morgenbordet.

Spandauer
60+ min
Spandauer
(11)
Velbekomme!
Tip

Hvis du sætter alle 25 kanelsnegle i en almindelig bradepande, så står de lidt tæt og vil vokse en smule sammen under bagning. Hvis du ønsker helt runde kanelsnegle, som ikke er vokset sammen i kanterne, så fordel de 25 kanelsnegle på 2 bageplader i stedet for.

Forbered i god tid

Hvis du vil servere nybagte kanelsnegle på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet, mens ovnen varmer op. Herefter bages kanelsneglene som angivet i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

23990 kJ / 5734 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1481 kJ / 354 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 6,1 % 5,3 g
Kulhydrat: 53 % 46,2 g
Fedt: 40,9 % 16,4 g
Relateret video
Kanelsnegle

Se hvordan du laver kanelsnegle her. De bedste kanelsnegle er de hjemmelavede - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsnegle og server dem nybagte med glasur.

Ingredienser