Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Skil evt. brunsvigersneglene fra hinanden, inden du fryser dem ned. Så kan du tage en op ad gangen. Brunsvigersneglene smager bedst, når du luner dem inden servering.
17372 kJ / 4152 kcal
1537 kJ / 367 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 44,3 g |
Fedt: | 46,1 % | 19,2 g |
Her har du opskriften på de traditionelle kanelsnegle.
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal. Brunsvigersnegle kan godt gå hen at blive et hit, også når I skal have kage med - i klassen, på udflugt eller til et møde.