Brunsvigersnegle

Brunsvigersnegle

60+ min
Fryseegnet

Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal. Brunsvigersnegle kan godt gå hen at blive et hit, også når I skal have kage med - i klassen, på udflugt eller til et møde.

Mere inspiration

Her har du opskriften på de traditionelle kanelsnegle.

Velbekomme!
Frysetips

Skil evt. brunsvigersneglene fra hinanden, inden du fryser dem ned. Så kan du tage en op ad gangen. Brunsvigersneglene smager bedst, når du luner dem inden servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17334 kJ / 4143 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1534 kJ / 367 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,3 % 4,8 g
Kulhydrat: 48,7 % 43,9 g
Fedt: 46 % 19,1 g

Ingredienser