Brunsvigersnegle
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal. Brunsvigersnegle kan godt gå hen at blive et hit, også når I skal have kage med - i klassen, på udflugt eller til et møde.
Ingredienser
Dej
50 g
Smør
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
375 g
Hvedemel (ca. 6½ dl)
|
Remonce
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Brun farin
|
Sådan gør du
Dej
Remonce
Sådan laver du brunsvigersnegle
Skil evt. brunsvigersneglene fra hinanden, inden du fryser dem ned. Så kan du tage en op ad gangen. Brunsvigersneglene smager bedst, når du luner dem inden servering.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17372 kJ / 4152 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1537 kJ / 367 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 44,3 g |
Fedt: | 46,1 % | 19,2 g |
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal. Brunsvigersnegle kan godt gå hen at blive et hit, også når I skal have kage med - i klassen, på udflugt eller til et møde.