Skil evt. brunsvigersneglene fra hinanden, inden du fryser dem ned. Så kan du tage en op ad gangen. Brunsvigersneglene smager bedst, når du luner dem inden servering.
17372 kJ / 4152 kcal
1537 kJ / 367 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,8 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 44,3 g |
Fedt: | 46,1 % | 19,2 g |
Her har du opskriften på de traditionelle kanelsnegle.
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal. Brunsvigersnegle kan godt gå hen at blive et hit, også når I skal have kage med - i klassen, på udflugt eller til et møde.