Cremesnegle

Cremesnegle

60+ min
Fryseegnet

Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen, når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle. Cremesnegle er en fusion mellem kanelsnegle og spandauere - i en snasket gærdejsversion. Disse nemme cremesnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre cremesnegle og server dem nybagte med glasur.

Mere inspiration

Er du mere til traditionelle kanelsnegle uden creme, så prøv disse.

Velbekomme!
Forbered i god tid

Hvis du vil servere cremesnegle på morgenbordet, så kan du lave dem helt klar aftenen før. Reducer gærmængden til 10 g og lad cremesneglene efterhæve tildækkede i køleskabet natten over. Pensl cremesneglene med æg og bag dem lige inden servering om morgenen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13487 kJ / 3223 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1228 kJ / 293 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 7,6 % 5,5 g
Kulhydrat: 43,1 % 31,1 g
Fedt: 49,3 % 16,4 g
Relateret video
Cremesnegle

Se hvordan du laver cremesnegle her. Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen, når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle. Cremesnegle er en fusion mellem kanelsnegle og spandauere - i en snasket gærdejsversion.

Ingredienser