Cremesnegle

60+ min

Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen, når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle. Cremesnegle er en fusion mellem kanelsnegle og spandauere - i en snasket gærdejsversion. Disse nemme cremesnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre cremesnegle og server dem nybagte med glasur.

Cremesnegle
Mere inspiration

Er du mere til traditionelle kanelsnegle uden creme, så prøv disse.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14414 kJ / 3445 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1126 kJ / 269 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 8,5 % 5,6 g
Kulhydrat: 43,9 % 29,1 g
Fedt: 47,6 % 14,5 g
Forbered i god tid

Hvis du vil servere cremesnegle på morgenbordet, så kan du lave dem helt klar aftenen før. Reducer gærmængden til 10 g og lad cremesneglene efterhæve tildækkede i køleskabet natten over. Pensl cremesneglene med æg og bag dem lige inden servering om morgenen.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser