Cremesnegle
Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen, når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle. Cremesnegle er en fusion mellem kanelsnegle og spandauere - i en snasket gærdejsversion. Disse nemme cremesnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre cremesnegle og server dem nybagte med glasur.
Ingredienser
Dej
100 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kagecreme
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
Remonce
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
75 g
Brun farin
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
Sammenpisket æg til pensling
|
---|
Pynt
Glasur af flormelis og vand
|
---|
Sådan gør du
Dej
Creme
Remonce
Sådan samler du cremesneglene
Hvis du vil servere cremesnegle på morgenbordet, så kan du lave dem helt klar aftenen før. Reducer gærmængden til 10 g og lad cremesneglene efterhæve tildækkede i køleskabet natten over. Pensl cremesneglene med æg og bag dem lige inden servering om morgenen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13437 kJ / 3212 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1222 kJ / 292 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 31,1 g |
Fedt: | 49,7 % | 16,4 g |
Se hvordan du laver cremesnegle her. Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen, når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle. Cremesnegle er en fusion mellem kanelsnegle og spandauere - i en snasket gærdejsversion.