Hvis du vil servere cremesnegle på morgenbordet, så kan du lave dem helt klar aftenen før. Reducer gærmængden til 10 g og lad cremesneglene efterhæve tildækkede i køleskabet natten over. Pensl cremesneglene med æg og bag dem lige inden servering om morgenen.
13459 kJ / 3217 kcal
1221 kJ / 292 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 31,2 g |
Fedt: | 49,6 % | 16,4 g |
Er du mere til traditionelle kanelsnegle uden creme, så prøv disse.
Se hvordan du laver cremesnegle her. Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen, når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle. Cremesnegle er en fusion mellem kanelsnegle og spandauere - i en snasket gærdejsversion.
100 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
75 g
Brun farin
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
Sammenpisket æg til pensling
|
---|
Glasur af flormelis og vand
|
---|