Råcreme

Råcreme

10 min
Råcreme - vaniljeprikket, luftig og fantastisk råcreme som smager af piskefløde. Cremen er nem at lave og kræver kun fire ingredienser: æggeblommer, flormelis, vanilje og selvfølgelig frisk piskefløde. Råcreme til frugtsalat kan heldigvis serveres året rundt - sammen med sæsonens frugter og bær. Lav den bedste råcreme til din frugtsalat, trifli eller syltet frugt.

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn til det bliver lyst og luftigt.
  • Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt ned i æggemassen.
  • Server råcreme til fx frisk frugt og/eller bær.
Mere inspiration

De bedste vandbakkelser med råcreme.

Velbekomme!
Variation

Du kan "spice" råcremen op med hakket mørk chokolade - eller en smule rom.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7481 kJ / 1788 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1481 kJ / 354 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 4,1 % 3,6 g
Kulhydrat: 12 % 10,5 g
Fedt: 83,9 % 33,6 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser

Flormelis
4 spsk
Æggeblommer
4
Vaniljestang - kornene heraf
1
4 dl