Råcreme

Råcreme

10 min
Råcreme - vaniljeprikket, luftig og fantastisk råcreme som smager af piskefløde. Cremen er nem at lave og kræver kun fire ingredienser: æggeblommer, flormelis, vanilje og selvfølgelig frisk piskefløde. Råcreme til frugtsalat kan heldigvis serveres året rundt - sammen med sæsonens frugter og bær. Lav den bedste råcreme til din frugtsalat, trifli eller syltet frugt.

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn til det bliver lyst og luftigt.
  • Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt ned i æggemassen.
  • Server råcreme til fx frisk frugt og/eller bær.

Du kan "spice" råcremen op med hakket mørk chokolade - eller en smule rom.

Energiindhold for hele retten:

7481 kJ / 1788 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1481 kJ / 354 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 4,1 % 3,6 g
Kulhydrat: 12 % 10,5 g
Fedt: 83,9 % 33,6 g
Mere inspiration

De bedste vandbakkelser med råcreme.

Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser

4 spsk Flormelis
4 Æggeblommer
1 Vaniljestang - kornene heraf
4 dl Piskefløde