Det er så lækkert med en råcreme til frisk frugt. Og det er endnu mere lækkert, når det er en hjemmelavet råcreme, som smager af fløde og - hvis man skal forkæle sig selv - ægte vanilje. Råcreme pifter både frisk frugt og kage op - og den er også skøn på trifli, marengs og syltet frugt.
Brug eksempelvis denne lækre råcreme til din frugtsalat, som en let og frisk dessert
Skal din råcreme være ekstra lækker, så kan du skrabe kornene ud af en stang vanilje og piske i sammen med æg og sukker.
2842 kJ / 679 kcal
1480 kJ / 354 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 4,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 10,7 % | 9,3 g |
Fedt: | 84,6 % | 33,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.