Hindbærcreme

Hindbærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

10 min

Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom hindbærrene i en skål og mos dem med en gaffel.
  2. Bland de moste hindbær med sukker og det syrnede produkt.
  3. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i hindbærblandingen.
  4. Smag hindbærcremen til og server - fx til frisk frugt, vafler eller pandekager.

Serveringsforslag

Hindbærcremen er lækker sammen med fx frisk frugt, vafler eller pandekager.

Tips

I stedet for hindbær kan du bruge andre typer friske bær eller marmelade til at give smag til cremen.
Du kan bruge alle slags syrnede produkter med undtagelse af kærnemælk og kefir. Brug dem enkeltvis eller blandet sammen.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5075 kJ / 1213 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 5,4 %
  • Kulhydrat: 13,9 %
  • Fedt: 80,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag