Hindbærcreme

Hindbærcreme

10 min
Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.

Sådan gør du

  • Kom hindbærrene i en skål og mos dem med en gaffel.
  • Bland de moste hindbær med sukker og det syrnede produkt.
  • Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i hindbærblandingen.
  • Smag hindbærcremen til og server - fx til frisk frugt, vafler eller pandekager.

Hindbærcremen er lækker sammen med fx frisk frugt, vafler eller pandekager.

I stedet for hindbær kan du bruge andre typer friske bær eller marmelade til at give smag til cremen. Du kan bruge alle slags syrnede produkter med undtagelse af kærnemælk og kefir. Brug dem enkeltvis eller blandet sammen.

Energiindhold for hele retten:

4957 kJ / 1185 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1046 kJ / 250 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 4,2 % 2,6 g
Kulhydrat: 13,5 % 8,3 g
Fedt: 82,3 % 23,3 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

50 g Friske hindbær
2 spsk Sukker, flormelis eller honning
1½ dl Græsk yoghurt eller et andet syrnet mejeriprodukt
2½ dl Piskefløde