Hindbærcremen er lækker sammen med fx frisk frugt, vafler eller pandekager.
I stedet for hindbær kan du bruge andre typer friske bær eller marmelade til at give smag til cremen. Du kan bruge alle slags syrnede produkter med undtagelse af kærnemælk og kefir. Brug dem enkeltvis eller blandet sammen.
5033 kJ / 1203 kcal
1062 kJ / 254 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 5,4 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 13,5 % | 8,4 g |
Fedt: | 81,1 % | 23,3 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Friske hindbær
|
50 g |
---|---|
Sukker, flormelis eller honning
|
2 spsk |
1½ dl | |
2½ dl |