Hindbærcreme
10 min
•
Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.
Ingredienser
50 g
Friske hindbær
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker, flormelis eller honning
|
|
1½ dl
Græsk yoghurt eller et andet syrnet mejeriprodukt
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
Sådan gør du
Hindbærcremen er lækker sammen med fx frisk frugt, vafler eller pandekager.
I stedet for hindbær kan du bruge andre typer friske bær eller marmelade til at give smag til cremen. Du kan bruge alle slags syrnede produkter med undtagelse af kærnemælk og kefir. Brug dem enkeltvis eller blandet sammen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4772 kJ / 1141 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1007 kJ / 241 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 4,3 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 14 % | 8,3 g |
Fedt: | 81,7 % | 22,2 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.