Vend kagen på hovedet inden du pynter den, det giver en mere glat overflade.
13490 kJ / 3224 kcal
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,2 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 51 % | 22,2 g |
Fedt: | 33,8 % | 6,8 g |
Prøv dette bananbrød - en blanding af kage og brød.
Se her hvordan du nemt og hurtigt laver en banankage uden sukker.
4
Æg
|
|
---|---|
2½ spsk
Honning
|
|
5
Modne bananer - mosede (ca. 500 g)
|
|
3 dl
Skyr med vanilje
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
2 spsk
Chiafrø
|
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
150 g
Mørk chokolade - smeltet
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede valnødder
|
|
100 g
Hindbær
|
Skovsyre
|
---|
2½ dl
Skyr med vanilje
|
---|