Banankage med skyr og chiafrø
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Supernem og lækker banankage, helt uden sukker og med masser af smag. Denne banankage er lavet med skyr og chiafrø - prøv denne banankage næste gang du får lyst til en nem og svampet kage med masser af smag...
Ingredienser
Dej til banankage
4
Æg
|
|
---|---|
2½ spsk
Honning
|
|
5
Modne bananer - mosede (ca. 500 g)
|
|
3 dl
Skyr med vanilje
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
2 spsk
Chiafrø
|
|
50 g
Grofthakket mørk chokolade
|
Topping
150 g
Mørk chokolade - smeltet
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede valnødder
|
|
100 g
Hindbær
|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Tilbehør
2½ dl
Skyr med vanilje
|
---|
Sådan gør du
Dej til banankage
Ved serveringen
Vend kagen på hovedet inden du pynter den, det giver en mere glat overflade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13699 kJ / 3274 kcal
Næringsindhold pr. 100g
746 kJ / 178 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 22,7 g |
Fedt: | 33,3 % | 6,7 g |
Relateret video
Banankage med skyr og chiafrø
Se her hvordan du nemt og hurtigt laver en banankage uden sukker.