Skyr med chiafrø, granatæble og mandler

Skyr med chiafrø, granatæble og mandler

15 min
Skyr med chiafrø er en skøn start på dagen. Her er det skovbærskyr rørt op med chiafrø - toppet med frugt og superfoods for den bedste start på dagen.

Sådan gør du

  • Rør skyr og chiafrø sammen og hæld blandingen i to skåle.
  • Fordel banan, blomme, æble og de øvrige toppings på skyrblandingen og drys lidt chiafrø på som pynt.

Rør chiafrø og skyr sammen aftenen før - chiafrøene opsuger væske og har en let gelerende effekt, som giver skyren en grødagtig konsistens.

Energiindhold for hele retten:

2235 kJ / 534 kcal

Næringsindhold pr. 100g

287 kJ / 69 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 18,4 % 3,1 g
Kulhydrat: 55,8 % 9,4 g
Fedt: 25,8 % 2 g
Relateret video
Hvordan får man kernerne ud af et granatæble?

Ingredienser

4 dl Yoghurt med skovbær
1 tsk Chiafrø
2 Små bananer i skiver (ca. 150 g)
1 Stor blomme i skiver (ca. 50 g)
1 Æble i skiver (ca. 100 g)
50 g Granatæblekerner
25 g Mandler
Pynt
Chiafrø
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk