There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Skyr-alamande | Arla
Skyr-alamande

Skyr-alamande

60+ min Dessert
Skyr-alamande er inspireret af julens dessertklassiker, risalamande. Grøden er kogt på perlebyg i stedet for ris, hvilket er let at have med at gøre. Skaldelene i perlebyg giver også et godt bid, som passer perfekt til de hakkede mandler. Som tilbehør til skyr-alamanden foreslår vi en hindbær-chiakompot - som du kan servere både kold og lun. Desserten er super enkel at lave og bliver bedst, hvis du forbereder grøden dagen før.
Velbekomme!
Tip

Du kan krydre hindbær-chiakompotten med ¼ tsk kardemomme og ¼ tsk kanel, for at give retten mere julet smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4629 kJ / 1106 kcal

Næringsindhold pr. 100g

452 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 20 % 5,3 g
Kulhydrat: 50,8 % 13,5 g
Fedt: 29,2 % 3,6 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise