Skyr-alamande
Ny

Skyr-alamande

60+ min Dessert

Skyr-alamande er inspireret af julens dessertklassiker, risalamande. Grøden er kogt på perlebyg i stedet for ris, hvilket er let at have med at gøre. Skaldelene i perlebyg giver også et godt bid, som passer perfekt til de hakkede mandler. Som tilbehør til skyr-alamanden foreslår vi en hindbær-chiakompot - som du kan servere både kold og lun. Desserten er super enkel at lave og bliver bedst, hvis du forbereder grøden dagen før.

Velbekomme!
Tip

Du kan krydre hindbær-chiakompotten med ¼ tsk kardemomme og ¼ tsk kanel, for at give retten mere julet smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4629 kJ / 1106 kcal

Næringsindhold pr. 100g

452 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 20 % 5,3 g
Kulhydrat: 50,8 % 13,5 g
Fedt: 29,2 % 3,6 g

Ingredienser