Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

20 min

Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.

Ingredienser

Antal portioner

Smoothie bowl

Topping

  • 2 bananer
  • 2 skrællede kiwifrugter (ca. 100 g)
  • 2 passionsfrugter - kernerne herfra
  • 100 g jordbær i skiver
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
  • 4 tsk chiafrø
  • 2 spsk akaciehonning

Sådan gør du

Sådan gør du

Smoothie bowl

Tag 10-12 flotte brombær fra til topping. Blend resten af brombærrene med banan, yoghurt og havregryn i ca. 2 min. til en tyk jævn smoothie. Fordel smoothien i 4 skåle.

Topping

Skær banan og kiwifrugt i tynde skiver. Fordel frugt, hasselnødder og frø på de 4 smoothie bowls. Dryp med honning og server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information

Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: