Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

20 min
Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.

Ingredienser

Smoothie bowl

600 g Frosne brombær
1 Banan
60 g Havregryn (ca. 2 dl)

Topping

2 Bananer
2 Skrællede kiwifrugter (ca. 100 g)
2 Passionsfrugter - kernerne herfra
100 g Jordbær i skiver
50 g Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
4 tsk Chiafrø
2 spsk Akaciehonning

Sådan gør du

Smoothie bowl

  • Tag 10-12 flotte brombær fra til topping. Blend resten af brombærrene med banan, yoghurt og havregryn i ca. 2 min. til en tyk jævn smoothie. Fordel smoothien i 4 skåle.

Topping

  • Skær banan og kiwifrugt i tynde skiver. Fordel frugt, hasselnødder og frø på de 4 smoothie bowls. Dryp med honning og server straks.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6951 kJ / 1661 kcal

Næringsindhold pr. 100g

367 kJ / 88 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,9 g
Protein: 12,1 % 2,6 g
Kulhydrat: 66,6 % 14,4 g
Fedt: 21,3 % 2,1 g
Relateret video Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.

https://www.arla.dk/opskrifter/smoothie-bowl-med-brombar-yoghurt-og-havregryn/