Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

20 min
Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.

Sådan gør du

Smoothie bowl
  • Tag 10-12 flotte brombær fra til topping. Blend resten af brombærrene med banan, yoghurt og havregryn i ca. 2 min. til en tyk jævn smoothie. Fordel smoothien i 4 skåle.
Topping
  • Skær banan og kiwifrugt i tynde skiver. Fordel frugt, hasselnødder og frø på de 4 smoothie bowls. Dryp med honning og server straks.
Velbekomme!
Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6849 kJ / 1637 kcal

Næringsindhold pr. 100g

362 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,8 g
Protein: 12,1 % 2,6 g
Kulhydrat: 66,5 % 14,1 g
Fedt: 21,4 % 2,1 g
Relateret video
Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn

Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.

Ingredienser

Smoothie bowl
Frosne brombær
600 g
Banan
1
½ liter
Havregryn (ca. 2 dl)
60 g
Topping
Bananer
2
Skrællede kiwifrugter (ca. 100 g)
2
Passionsfrugter - kernerne herfra
2
Jordbær i skiver
100 g
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
50 g
Chiafrø
4 tsk
Akaciehonning
2 spsk