Smoothie bowl med mango og kokos

Smoothie bowl med mango og kokos

15 min
Smoothie bowl med mango og kokos leder tankerne hen på sommer og sol. Men denne tropiske smoothie bowl kan nydes hele året - til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid.

Sådan gør du

Smoothie bowl
  • Blend skyr-yoghurt, mango og banan i ca. 2 min. til en tyk jævn smoothie.
Toppings
  • Hæld smoothien i to skåle og fordel mysli, mango, passionsfrugt og de øvrige toppings herpå. Pynt med citronmelisse og server.
Energiindhold for hele retten:

2837 kJ / 678 kcal

Næringsindhold pr. 100g

288 kJ / 69 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 21,8 % 3,7 g
Kulhydrat: 68,4 % 11,6 g
Fedt: 9,8 % 0,8 g

Ingredienser

Smoothie bowl
4 dl Skyr-yoghurt med kokos
200 g Frossen mangofrugt i stykker
1 Stor, moden banan uden skræl (ca. 150 g)
Toppings
½ dl Mysli
½ Mangofrugt i skiver (ca. 100 g)
2 Passionsfrugter - kødet heraf
2 spsk Kokosflager
50 g Blåbær
Pynt
Citronmelisseblade