Chiagrød med mælk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Chiagrød med mælk, frisk frugt og mysli. Denne chiagrød med mælk er skøn på morgenbordet og kan varieres i det uendelige alt efter sæson.

Ingredienser

Antal portioner

Chiagrød med mælk

  • ½ liter Arla® Laktosefri minimælk
  • 80 g chiafrø (ca. 1 dl)
  • 3 dl Arla® Laktosefri Skyr mango-vanilje 0,2%
  • 100 g honningristet mysli
  • 200 g skyllede hindbær
  • 1 skrællet mangofrugt i skiver (ca. 300 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Chiagrød med mælk

Kom mælk og chiafrø i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i min. 4 timer - gerne natten over. Pisk blandingen igennem et par gange i løbet af de første timer for at aktivere frøene, så de suger mere væske.

Rør chiagrøden godt igennem og tilsæt skyr. Hæld chiagrøden i 4 skåle og fordel mysli, hindbær og mango herpå.

Tip

Du kan også lave chiagrøden med almindelig mælk som fx skummetmælk, minimælk, letmælk eller sødmælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: