Chiagrød med mælk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Chiagrød med mælk, frisk frugt og mysli. Denne chiagrød med mælk er skøn på morgenbordet og kan varieres i det uendelige alt efter sæson.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chiagrød med mælk

  • ½ liter Arla® Laktosefri minimælk
  • 80 g chiafrø (ca. 1 dl)
  • 3 dl Arla® Laktosefri skyr mango-vanilje 0,2%
  • 100 g honningristet mysli
  • 200 g skyllede hindbær
  • 1 skrællet mangofrugt i skiver (ca. 300 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chiagrød med mælk

Kom mælk og chiafrø i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i min. 4 timer - gerne natten over. Pisk blandingen igennem et par gange i løbet af de første timer for at aktivere frøene, så de suger mere væske.

Rør chiagrøden godt igennem og tilsæt skyr. Hæld chiagrøden i 4 skåle og fordel mysli, hindbær og mango herpå.

Tip

Du kan også lave chiagrøden med almindelig mælk som fx skummetmælk, minimælk, letmælk eller sødmælk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag