

Svensk pølseret
30 min
Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide.
Ingredienser
Antal portioner
- 800 g kogte kartofler
- 8 wienerpølser
- 1 zittauerløg
- 10 g smør
- 3 tsk edelsüsspaprika
- 1 dåse koncentreret tomatpuré
- 2 dl skummetmælk
-
½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
Pynt
- klippet purløg
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 14,2 g
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 51 %