Svensk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(461 vurderinger)

30 min

Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g kogte kartofler
  • 8 wienerpølser
  • 1 zittauerløg
  • 10 g smør
  • 3 tsk edelsüsspaprika
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 dl skummetmælk
  • ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • klippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag