Svensk pølseret - Opskrifter - Arla

Svensk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(384 vurderinger)

30 min

Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide.

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g kogte kartofler
  • 8 wienerpølser
  • 1 zittauerløg
  • 10 g smør
  • 3 tsk edelsüsspaprika
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 dl skummetmælk
  • ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • klippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: