Har du mange pølser på lager - så kunne du måske bage en omgang pølsehorn til fryseren - så er der nem mad at tage med på farten.
9889 kJ / 2364 kcal
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 31,3 % | 10,5 g |
Fedt: | 55,4 % | 8,5 g |
En mere moderne men ikke mindre velsmagende udgave af svensk pølseret.
800 g
Kogte kartofler
|
|
---|---|
8
Wienerpølser
|
|
1
Løg
|
|
10 g
Smør
|
|
3 tsk
Mild paprika
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (70 g)
|
|
2 dl
Mælk
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Klippet purløg
|
---|