Svensk pølseret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(482 vurderinger)

30 min

Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g kogte kartofler
  • 8 wienerpølser
  • 1 zittauerløg
  • 10 g smør
  • 3 tsk edelsüsspaprika
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 dl skummetmælk
  • ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • klippet purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 51 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag