Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
8743 kJ / 2090 kcal
376 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 22,6 % | 5 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 9,5 g |
Fedt: | 34,3 % | 3,5 g |
Har du rødkål tilovers....så var denne ret måske en idé.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
800 g
Skrubbede eller skrællede kartofler
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Medisterpølse
|
|
1 spsk
Honning
|
|
60 g
Serrano skinke i tynde skiver
|
300 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Kvark
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
3 spsk
Tørrede tranebær
|
Ristede græskarkerner
|
---|