Medister i svøb med rød coleslaw - Opskrifter - Arla
Medister i svøb med rød coleslaw

Nøglehulsmærket opskrift

Medister i svøb med rød coleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Medister og rødkål - en rigtig lækker klassiker. Her er den i en ny og velsmagende udgave, prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g skrubbede eller skrællede kartofler
  • 400 g medisterpølse
  • 1 spsk honning
  • 60 g serrano skinke tynde skiver
  • ½ tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet rødkål
  • ¾ tsk groft salt
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1 spsk dijon-honningsennep
  • 200 g fintsnittet spidskål
  • 2 æbler i tern (ca. 150 g)
  • 2 spsk tørrede tranebær

Pynt

  • ristede græskarkerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kartoflerne i tern (ca. 1x1 cm) og læg dem i et ovnfast fad. Pensl medisterpølsen med honning og vikl serranoskinke omkring (sæt evt. nogle tandstikkerer i, til at holde skinken fast). Læg medisteren ovenpå kartoflerne, drys med salt og steg det midt i ovnen.

Vend rødkålen med salt og lad det stå og trække i en sigte i ca. 20 min. Vend kvark og sennep sammen i en skål. Bland spidskål, æbler, tranebær og rødkål i senneps-kvarken. Pynt med græskarkerner.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: