

Nøglehulsmærket opskrift
Medister i svøb med rød coleslaw
45 min
Nøglehulsmærket opskrift
Medister og rødkål - en rigtig lækker klassiker. Her er den i en ny og velsmagende udgave.
Ingredienser
Antal portioner
- 600 g skrubbede eller skrællede kartofler
- 400 g medisterpølse
- 1 spsk honning
- 60 g serrano skinke i tynde skiver
- ½ tsk groft salt
- 300 g fintsnittet rødkål
- ¾ tsk groft salt
-
250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
- 1 spsk dijon-honningsennep
- 200 g fintsnittet spidskål
- 2 æbler i tern (ca. 150 g)
- 2 spsk tørrede tranebær
Pynt
- ristede græskarkerner
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær kartoflerne i tern (ca. 1x1 cm) og læg dem i et ovnfast fad. Pensl medisterpølsen med honning og vikl serranoskinke omkring (sæt evt. nogle tandstikkerer i, til at holde skinken fast). Læg medisteren ovenpå kartoflerne, drys med salt og steg det midt i ovnen.
Vend rødkålen med salt og lad det stå og trække i en sigte i ca. 20 min. Vend kvark og sennep sammen i en skål. Bland spidskål, æbler, tranebær og rødkål i senneps-kvarken. Pynt med græskarkerner.
Bagetid
Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Sådan snitter du kål
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 25,8 g
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 24 %