De stegte kødboller kan du sætte på spyd - bare for sjov!
8523 kJ / 2037 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 27,6 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 9,7 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,5 g |
Den ultimative opskrift med kødboller...."nu er det nat, en vidunderlig nat, det man kalder bella notte".
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
500 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ dl
Hakket bredbladet persille
|
|
½ tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2½ spsk
Tyttebærsyltetøj
|
|
1 tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Fintsnittet rødkål
|
|
2
Uskrællede pærer i tern, fx conference (ca. 200 g)
|
Blade af bredbladet persille
|
---|
1 kg
Bagte, kvarte kartofler
|
---|