Kødboller med kanel og rødkålssalat

Bedømmelse

(3 vurderinger)

45 min

Dejlig rødkålssalat med pærer og tyttebær, serveret med bagte kartofler og krydrede kødboller.

Ingredienser

Antal portioner

Kødboller

  • 500 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ½ dl hakket bredbladet persille
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Rødkålssalat

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 kg bagte, kvarte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødboller

Bland det hakkede kød med persille, kanel, salt og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Form det krydrede kød til 24 kødboller (a ca. 1 spsk). Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødbollerne først ca. 4 min. ved kraftig varme og derefter ca. 3 min. ved jævn varme – ryst panden, så de bliver stegt på alle sider. Tag kødbollerne op og hold dem varme.

Rødkålssalat

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj, sukker og salt sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend rødkål og pærer i dressingen og smag til. Kom rødkålssalaten i en skål og pynt med persille.

Tip

De stegte kødboller kan sættes på spyd – bare for sjov!

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 24 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: