De stegte kødboller kan du sætte på spyd - bare for sjov!
8523 kJ / 2037 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 27,6 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 9,7 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
500 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
½ dl
Hakket bredbladet persille
|
|
½ tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2½ spsk
Tyttebærsyltetøj
|
|
1 tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Fintsnittet rødkål
|
|
2
Uskrællede pærer i tern, fx conference (ca. 200 g)
|
Blade af bredbladet persille
|
---|
1 kg
Bagte, kvarte kartofler
|
---|