Kødboller med kanel og rødkålssalat

Kødboller med kanel og rødkålssalat

35 min Hovedret

Kødboller med kanel og rødkålssalat er en nem hverdagsret vinter og efterår, når vi har lyst til rødkål og kanel. Farsen til kødbollerne er helt enkle, det er blot hakket kød krydret med persille, kanel, salt og peber. Kødbollerne bliver flot runde, hvis du ryster panden af og til, men du kan naturligvis også lave små frikadeller. Rødkålssalaten har en dejlig syre fra fraichen og sødme fra tyttebærsyltetøj og pærer. Server kødboller med kanel og rødkålssalat, en dag hvor de traditionelle frikadeller trænger til et lille pift.

Mere inspiration

Den ultimative opskrift med kødboller...."nu er det nat, en vidunderlig nat, det man kalder bella notte".

Velbekomme!
Tip

De stegte kødboller kan du sætte på spyd - bare for sjov!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9224 kJ / 2205 kcal

Næringsindhold pr. 100g

388 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 26,1 % 5,9 g
Kulhydrat: 46,1 % 10,5 g
Fedt: 27,8 % 2,9 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser