Kødboller med kanel og rødkålssalat er en nem hverdagsret vinter og efterår, når vi har lyst til rødkål og kanel. Farsen til kødbollerne er helt enkle, det er blot hakket kød krydret med persille, kanel, salt og peber. Kødbollerne bliver flot runde, hvis du ryster panden af og til, men du kan naturligvis også lave små frikadeller. Rødkålssalaten har en dejlig syre fra fraichen og sødme fra tyttebærsyltetøj og pærer. Server kødboller med kanel og rødkålssalat, en dag hvor de traditionelle frikadeller trænger til et lille pift.
Den ultimative opskrift med kødboller...."nu er det nat, en vidunderlig nat, det man kalder bella notte".
De stegte kødboller kan du sætte på spyd - bare for sjov!
9224 kJ / 2205 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 26,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 10,5 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.