I en travl hverdag kan du springe et trin over, og tilsætte kødboller direkte til saucen uden at stege dem først. Lad kødbollerne koge ved svag varme i saucen i ca. 15 - 20 min.
13334 kJ / 3187 kcal
491 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 13,2 g |
Fedt: | 34,8 % | 4,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
400 g
Hakket oksekød
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
1
Æg
|
|
3 spsk
Finthakkede krydderurter fx timian, rosmarin og persille
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Olie til stegning
|
---|
1
Finthakket løg
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2 dåser
Hakkede tomater (ca. 800 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i grove tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
400 g
Tørret spaghetti - koges
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|