Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb
30 min

Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb

Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb

Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.

Antal portioner
  • 400 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke tyndt skåret (ca. 50 g)

Persillepesto

Pynt

  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bland det hakkede kød med salt og peber. Form kødet til 16 kødboller. Del skinkeskiverne i 16 stykker og rul et stykke om hver kødbolle. Læg kødbollerne på en plade med alufolie og bag dem øverst i ovnen. Grill til sidst kødbollerne, så de bliver lidt gyldne.

Persillepesto

Hak alle ingredienserne i en hurtighakker.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien i ca. 9 min. Tilsæt broccoli og kog i yderligere ca. 3 min. til spaghetti og broccoli er mør, uden at være blød. Kom spidskål i kogevandet, rør rundt og hæld det hele i et dørslag. Vend spaghetti og grøntsager sammen med persillepesto og kom det i et stor fad. Fordel kødbollerne på toppen, drys med ost og friskkværnet peber. Server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Grill

1-2 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 29 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Protein: 31 %
  • Fiber: 48,7 g
Print