Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket svinekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver parmaskinke tyndt skåret (ca. 50 g)

Persillepesto

Pynt

  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland det hakkede kød med salt og peber. Form kødet til 16 kødboller. Del skinkeskiverne i 16 stykker og rul et stykke om hver kødbolle. Læg kødbollerne på en plade med alufolie og bag dem øverst i ovnen. Grill til sidst kødbollerne, så de bliver lidt gyldne.

Persillepesto

Hak alle ingredienserne i en hurtighakker.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien i ca. 9 min. Tilsæt broccoli og kog i yderligere ca. 3 min. til spaghetti og broccoli er mør, uden at være blød. Kom spidskål i kogevandet, rør rundt og hæld det hele i et dørslag. Vend spaghetti og grøntsager sammen med persillepesto og kom det i et stor fad. Fordel kødbollerne på toppen, drys med ost og friskkværnet peber. Server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Grill

1-2 min.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: