Squashspaghetti med kødboller og citronhytteost
45 min
•

Skøn pastaret der både mætter og giver point på grøntsagskontoen - og så er den en fryd for øjet!
Ingredienser
Kødboller
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
150 g
Hytteost
|
|
1
Æg
|
|
3 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
25 g
Smør
|
Squashspaghetti
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
2
Grønne squash - evt. en gul og en grøn (ca. 800 g)
|
Citronhytteost
300 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Kødboller
Squashspaghetti
Citronhytteost
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8878 kJ / 2122 kcal
Næringsindhold pr. 100g
530 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 36,2 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 12,8 g |
Fedt: | 22,7 % | 3,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
