9344 kJ / 2233 kcal
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 36,1 % | 8 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 9,3 g |
Fedt: | 22,2 % | 2,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
150 g
Hytteost
|
|
1
Æg
|
|
3 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
25 g
Smør
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
2
Grønne squash - evt. en gul og en grøn (ca. 800 g)
|
300 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Friske basilikum
|
---|