Grøn pastasauce til kyllingekødboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingekødboller

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 3 spsk hakket bredbladet persille
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt

Grøn pastasauce

  • 4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce Mild ostepastasauce 8%
  • 300 g broccoli i buketter
  • 1 grøn squash i tern (ca. 200 g)
  • 200 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 grøn chilipeber i tynde ringe
  • ½ tsk groft salt
  • 2 dl blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti - koges
  • friskpresset citronsaft

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingekødboller

Rør det hakkede kød godt med persille, citronskal, hvidløg og salt. Form farsen til 24 rustikke kødboller (a ca. 1 spsk). Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kødbollerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Gem ca. 1 dl kogevand. Hæld kødbollerne i en sigte og hold dem varme.

Grøn pastasauce

Kom den ene dl kogevand tilbage i gryden sammen med pastasauce og broccoli. Bring sauce og broccoli i kog under omrøring. Tilsæt squash, bønner, chili og salt, bring atter saucen i kog, stadig under omrøring og varm godt igennem. Tilsæt persille og kødboller og smag til.

Hæld den grønne pastasauce over nykogt spaghetti og server straks med citronsaft ved siden af.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,5 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag