

Grøn pastasauce til kyllingekødboller
30 min
Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.
Ingredienser
Antal portioner
Kyllingekødboller
- 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
- 3 spsk hakket bredbladet persille
- 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 1 lille finthakket fed hvidløg
- ¾ tsk groft salt
- 1½ liter vand
- 1½ tsk groft salt
Grøn pastasauce
-
4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce
- 300 g broccoli i buketter
- 1 grøn squash i tern (ca. 200 g)
- 200 g edamamebønner (sojabønner)
- 1 grøn chilipeber i tynde ringe
- ½ tsk groft salt
- 2 dl blade af bredbladet persille
Tilbehør
- 300 g tørret fuldkornsspaghetti - koges
- friskpresset citronsaft
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Kyllingekødboller
Rør det hakkede kød godt med persille, citronskal, hvidløg og salt. Form farsen til 24 rustikke kødboller (a ca. 1 spsk). Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kødbollerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Gem ca. 1 dl kogevand. Hæld kødbollerne i en sigte og hold dem varme.
Grøn pastasauce
Kom den ene dl kogevand tilbage i gryden sammen med pastasauce og broccoli. Bring sauce og broccoli i kog under omrøring. Tilsæt squash, bønner, chili og salt, bring atter saucen i kog, stadig under omrøring og varm godt igennem. Tilsæt persille og kødboller og smag til.
Hæld den grønne pastasauce over nykogt spaghetti og server straks med citronsaft ved siden af.
Sådan koger du pasta
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 10730 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 52,5 g
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 45 %
- Fedt: 27 %