9900 kJ / 2366 kcal
262 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,9 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 6,6 g |
Fedt: | 25,7 % | 1,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Hakket kyllingekød
|
400 g |
---|---|
Hakket bredbladet persille
|
3 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Vand
|
1½ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
4 dl | |
Broccoli i buketter
|
300 g |
Grøn squash i tern (ca. 200 g)
|
1 |
Edamamebønner
|
200 g |
Grøn chilipeber i tynde ringe
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Blade af bredbladet persille
|
2 dl |
Tørret fuldkornsspaghetti - koges
|
300 g |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|