7994 kJ / 1911 kcal
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 29,5 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 11,7 g |
Fedt: | 20,1 % | 2,1 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Hakket kyllingekød
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rapsolie
|
2 spsk |
Tørrede fuldkornsnudler
|
250 g |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Groft salt
|
2 tsk |
Limefrugter
|
2 |
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
2 spsk |
Thai fiskesauce
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Strimlet kinakål
|
600 g |
Frisk koriander
|
2 dl |
Rød chilipeber i tynde ringe
|
1 |
---|