Endnu en nem og hurtig pastaret....
8552 kJ / 2044 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 29,2 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 10,8 g |
Fedt: | 22,5 % | 2,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Smør
|
25 g |
---|---|
Kyllingeinderfileter
|
400 g |
Blandede svampe, fx champignoner og østershatte
|
225 g |
Grofthakkede zittauerløg
|
2 |
Grofthakket fed hvidløg
|
1 |
2½ dl | |
Grønkålsblade revet i mindre stykker
|
50 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret pasta, fx fettuccine
|
250 g |
Gulerødder (ca. 250 g)
|
3 |
Grøn squash (ca. 300 g)
|
1 |
Finthakkede grønkålsblade
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|