Grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce
30 min
•
&format=webp)
Grøntsagsspaghetti - en nem måde at få ekstra grøntsager indenbords. Lav strimler af squash og gulerod, bland med pasta og server din grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce og kylling.
Ingredienser
Cremet svampesauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
225 g
Blandede svampe, fx champignoner og østershatte
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
1
Grofthakket fed hvidløg
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Grønkålsblade revet i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grøntsagsspaghetti
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
250 g
Tørret pasta, fx fettuccine
|
|
3
Gulerødder (ca. 250 g)
|
|
1
Grøn squash (ca. 300 g)
|
Pynt
Finthakkede grønkålsblade
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Cremet svampesauce
Grøntsagsspaghetti
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7932 kJ / 1896 kcal
Næringsindhold pr. 100g
368 kJ / 88 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 25,8 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 11 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
