Spaghetti med grillede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kulørte og saftige grillede grøntsager til pasta. Spaghetti med grillede grøntsager går ret ind hos både børn og voksne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Spaghetti

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti

Grillede grøntsager

  • ½ uskrællet hokkaido græskar i meget tynde skiver (ca. 300 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 aubergine i 1 cm skiver (ca. 300 g)
  • 300 g cocktailtomater i halve

Drys

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Spaghetti

  1. Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde.
  2. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag.

Grillede grøntsager

  1. Fordel hokkaidoskiverne på en bageplade med alufolie og pensl med ca. ½ spsk af olien. Grill dem øverst i ovnen. Tag hokkaidoerne ud og hold dem varme mellem 2 tallerkener.
  2. Pensl auberginerne på begge sider med resten af olien og læg dem på bagepladen sammen med de halve tomater.
  3. Grill auberginer og tomater øverst i ovnen i ca. 5 min. Tag pladen ud, vend aubergineskiverne og grill gøntsagerne færdige de sidste 5 min.

Drys

  1. Mos osten let.
  2. Kom den afdryppede spaghetti i et stort fad og fordel de grillede grøntsager på toppen. Drys med ost, persille og citronpeber.

Grill for hokkaido

Ca. 5 min.

Grill for auberginer og tomater

Ca. 10 min.

Tip

Vil du have lidt mere fedme i retten, kan du server olivenolie ved siden af, som I selv kommer på.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ / 2157 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 57,2 g
  • Protein: 17,5 %
  • Kulhydrat: 53,2 %
  • Fedt: 29,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag