Grillet spidskål
•
Arbejdstid: 20 min
•
Grillet spidskål er perfekt tilbehør til sommerens grillmenu. Når du griller spidskålet, får du en dejlig smag af grill på ydersiden og beholder den sprøde, saftige kål i midten. I denne opskrift får den grillede spidskål selskab af ristede græskarner, frisk salatost og en klassisk vinagrette, der giver syre og fedme til retten.
Ingredienser
Grillet spidskål
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
½ spsk
Vineddike
|
|
½ tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Græskarkerner
|
|
1
Spidskål
|
|
100 g
Salatost i tern
|
Sådan gør du
Grillet spidskål
Tilføj evt. finthakket løg til din vinaigrette, hvis du ønsker lidt mere kant til din ret.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3493 kJ / 835 kcal
Næringsindhold pr. 100g
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 15,6 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 16,5 % | 3,9 g |
Fedt: | 67,9 % | 7,4 g |