Bruschetta med bønnecreme og grillet grønt
Disse bruschetta er gode som både snack, som forret eller som tilbehør til andet grillmad. Det sprødstegte brød, sammen med den bløde bønnecreme og de grillede grøntsager, giver dig en dejlig lille lækker anretning. Bruschetta, bønnecreme og de andre elementer kan serveres separat og så kan gæsterne selv samle sine egne bruschetta.
Ingredienser
Bønnecreme
240 g
Drænede butterbeans
|
|
---|---|
100 g
Salatost i tern
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Grillet grønt
1
Gul peberfrugt
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt
|
|
1
Rød peberfrugt
|
|
1
Rødløg
|
|
4
Grønne asparges
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket basilikumblade
|
1
Italiensk flute
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Bønnecreme
Grillet grønt
Bruschetta med bønne creme og grillet grønt
Hvis du gerne selv vil udbløde og koge dine butter beans, er dette også en mulighed. Tørrede bønner, som du selv udbløder og koger, har mere struktur og kan derfor have brug for en ekstra omgang i foodprocessoren. Udblød og kog evt. en stor portion bønner og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
Har du bønnecreme i overskud, er den lækker at have med i madpakken, evt. sammen med grøntsagsstænger, du kan dyppe i bønnecremen. Bønnecremen kan også bruges som pålæg på brød.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6597 kJ / 1577 kcal
Næringsindhold pr. 100g
510 kJ / 122 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 14,9 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 16 g |
Fedt: | 31,6 % | 4,4 g |