Grillspyd
45 min
•
&format=webp)
Her er opskriften på grønne grillspyd - fulde af farver og god smag. Grillspydene er en fryd for øjet samtidig med, at de smager fantastisk. Sæt knasende sprøde grøntsager penslet med en lækker barbeque-marinade på spyd – grill dem over varme kul, på gasgrill eller på grillpande. Du kan variere spydene med et væld af grøntsager fx champignoner eller andre svampe og blomkål. Kom friskpresset grillet citron over din spyd lige inden de serveres – det smager så lækkert.
Ingredienser
Marinade
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2 spsk
Tomatketchup
|
|
1½ spsk
Sojasauce
|
|
1½ spsk
Brun farin
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Røget paprika eller sød
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen (kan udelades)
|
Grillspyd
1
Grøn squash, i grove stykker
|
|
---|---|
2
Rødløg, i både
|
|
1
Rød peberfrugt, i grove stykker
|
|
1
Gul peberfrugt
|
|
12
Grillspyd
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Marinade
Grillspyd
I stedet for den hjemmelavede marinade kan du bruge en traditionel BBQ marinade - vi synes dog, at den hjemmelavede marinade er en klar vinder.
Relateret video
Du kan variere spydene med et væld af grøntsager fx champignoner eller andre svampe og blomkål.
