Grillspyd

Grillspyd

Her er opskriften på helt traditionelle grillspyd, fulde af farver og god smag. Grillspyd er en fryd for øjet og smager fantastisk, de løfter din grillbuffet et niveau eller to. Knasende sprøde grøntsager og mørbrad viklet i bacon - bundet sammen af en lækker marinade - så nemt er det at at forberede grillspydene. Grill spydene over varme kul, på gasgrill - eller på grillpande. God fornøjelse med de lækre grillspyd.

Sådan gør du

Marinade
  • Kom alle ingredienserne i en lille gryde, og bring dem i kog.
  • Lad marinaden køle af.
Grillspyd
  • Halver baconskiverne.
  • Skær mørbraden i 24 stykker, squashen i 12 til 24 stykker, rødløgene i 12 stykker og hver peberfrugt i 24 stykker.
  • Kom et baconstykke omkring hvert stykke mørbrad.
  • Sæt skiftevis grøntsager og kød på de 12 spyd.
  • Smør marinaden på spyddene - med en pensel eller dejskraber.
  • Grill spyddene på 4 sider, 10-12 min. i alt.
  • Drys spydene med flagesalt og server.
Mere inspiration

Lækker salat, der passer rigtig godt til grillspydene.

Velbekomme!
Tip

Istedet for den hjemmelavede marinade kan du bruge en traditionel BBQ marinade - vi synes dog, at den hjemmelavede marinade er en klar vinder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6830 kJ / 1632 kcal

Næringsindhold pr. 100g

597 kJ / 143 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 27,4 % 9,6 g
Kulhydrat: 13,3 % 4,7 g
Fedt: 59,3 % 9,6 g

Ingredienser

Marinade
Olivenolie
2 spsk
Sojasauce
2 spsk
Brun farin
2 spsk
Tomatpuré
2 spsk
Finthakket fed hvidløg
2
Stødt spidskommen (kan udelades)
1 tsk
Grillspyd
Bacon
12 skiver
Svinemørbrad
1
Grøn squash
1
Rødløg
2
Rød peberfrugt
1
Gul peberfrugt
1
Grillspyd
12
Flagesalt
1 tsk