Her er en lettere og farverig udgave af den klassiske waldorfsalat.
Dressingen kan tilberedes af lige dele cremefraiche 18% og 38%.
Du kan også bruge andre syrnede mælkeprodukter, som i f.eks. denne opskrift, hvor der er brugt skyr i stedet for cremefraiche. Husk at smage til en ekstra gang, hvis du skifter cremefraichen ud med et andet syrnet mælkeprodukt.
5176 kJ / 1237 kcal
487 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 7,2 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 30,7 % | 8,8 g |
Fedt: | 62,1 % | 8,2 g |
3½ dl | |
Sukker
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Grønne æbler, fx granny smith (ca. 250 g)
|
2 |
Bladselleri i tynde skiver
|
4 stilke |
Halve grønne vindruer uden kerner
|
300 g |
Grofthakkede valnøddekerner
|
50 g |
Blade af bladselleri
|
|
---|---|
Valnøddekerner
|
|
Vindruer
|