Dressingen kan også tilberedes af lige dele cremefraiche 18% og 38%.
Du kan også bruge andre syrnede mælkeprodukter, som i f.eks. denne opskrift, hvor der er brugt skyr i stedet for cremefraiche. Husk at smage til en ekstra gang, hvis du skifter cremefraichen ud med et andet syrnet mælkeprodukt.
6274 kJ / 1500 kcal
596 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,7 % | 2 g |
Kulhydrat: | 26 % | 9,1 g |
Fedt: | 68,3 % | 11 g |
Her er en lettere og farverig udgave af den klassiske waldorfsalat.
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Flormelis
|
|
2 dl
Creme fraiche 18% eller 38%
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Grønne stenfri vindruer
|
|
4 stilke
Bladselleri
|
|
2
Grønne æbler, fx granny smith
|
|
75 g
Valnøddekerner
|
Blade af bladselleri
|
|
---|---|
Stenfri vindruer
|
|
Valnøddekerner
|
|
Friskkværnet peber
|