Dådyrfilet og valnøddesauce

Dådyrfilet og valnøddesauce

45 min Hovedret
Dådyrfilet med valnøddesauce og bagt rodfrugtsalat med brombær er ualmindelig lækker gæstemad. Efterårets skønne råvarer går her op i en højere enhed både smagsmæssigt og synsmæssigt. Det er ikke svært at stege en dyrefilet - du skal blot passe på, den ikke får for meget. Det fine dyrekød smager fantastisk med den både bløde og sprøde valnøddesauce med østershatte.
Mere inspiration

Server denne skønne bagte rodfrugtsalat er et godt og farverigt tilbehør til dådyrfilet og valnøddesauce.

Velbekomme!
Serveringsforslag

Hvis du har lyst til en mere enkelt salat som tilbehør, kan du pifte en grøn salat op med brombær og pærer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9262 kJ / 2214 kcal

Næringsindhold pr. 100g

414 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 28,4 % 6,9 g
Kulhydrat: 36,9 % 9 g
Fedt: 34,7 % 3,9 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser