Hvis du har lyst til en mere enkelt salat som tilbehør, kan du pifte en grøn salat op med brombær og pærer.
8883 kJ / 2123 kcal
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 8,1 g |
Fedt: | 38,3 % | 4,1 g |
Server denne skønne bagte rodfrugtsalat er et godt og farverigt tilbehør til dådyrfilet og valnøddesauce.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
20 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Dyrefilet, fx dådyr
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2½ dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Valnøddekerner
|
|
10 g
Smør
|
|
1
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
75 g
Strimlede østershatte
|
|
2 dl
Hønsebouillon
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
25 g
Blåskimmelost
|
|
½ spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
1 kg
Bagte eller kogte kartofler
|
---|