Server denne skønne bagte rodfrugtsalat er et godt og farverigt tilbehør til dådyrfilet og valnøddesauce.
Hvis du har lyst til en mere enkelt salat som tilbehør, kan du pifte en grøn salat op med brombær og pærer.
8435 kJ / 2016 kcal
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 29 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 36,7 % | 8,1 g |
Fedt: | 34,3 % | 3,5 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Smør
|
20 g |
---|---|
Dyrefilet, fx dådyr
|
500 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Vand
|
2½ dl |
---|---|
Valnøddekerner
|
50 g |
Smør
|
10 g |
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
1 |
Strimlede østershatte
|
75 g |
Hønsebouillon
|
2 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
½ dl | |
Castello® Danablu 50+
|
25 g |
Lys saucejævner
|
½ spsk |
Evt. kulør
|
Bagte eller kogte kartofler
|
1 kg |
---|