Skøn tærte når brombærrene frister....
Salaten egner sig også godt som tilbehør til vildt eller oksebøffer. Så er der salat til ca. 6 personer.
3581 kJ / 856 kcal
218 kJ / 52 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 16,3 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 47,6 % | 6,1 g |
Fedt: | 36,1 % | 2,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Gulerødder i tern (ca. 400 g)
|
3 |
---|---|
Persillerødder i tern (ca. 400 g)
|
2 |
Rapsolie
|
2 tsk |
Vand
|
½ liter |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Tørrede belugalinser eller grønne linser, fx fra Puy (ca. 1½ dl)
|
75 g |
Rensede brombær
|
100 g |
---|---|
Blade af bredbladet persille
|
1 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Vand
|
1 spsk |
Sukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
100 g |