Bagt hellefisk toppet med sprøde skorzonerrødder og sauce mousseline

Bagt hellefisk toppet med sprøde skorzonerrødder og sauce mousseline

60+ min Hovedret

Bagt hellefisk er en meget flot hovedret til gæster. Opskriften er omstændig, men resultatet er både velsmagende og meget flot. En rigtig efterårsret med nogle af de bedste elementer årstiden har at byde på, lækker umamismag fra svampene og frisk sødme fra de dejllige brombær. Et rigtig godt modspil til den delikate hellefisk. Der bliver bundet sløjfe på retten med de sprøde skorzonerødder og sauce mousseline, som virkelig binder retten sammen og bidrager til det store billede, hvor dine gæster virkelig bliver imponerede.

Mere inspiration

Dejlig efterårsdessert.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

29827 kJ / 7129 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1296 kJ / 310 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6,5 % 5 g
Kulhydrat: 3,2 % 2,4 g
Fedt: 90,3 % 31,6 g

Ingredienser