Ren retro. Vores tunfiskemousse gik sin sejrsgang over hele Danmark i 1980'erne, og tunmoussen hører til den håndfuld opskrifter, vi kalder for "landeplagerne". Vi har ikke rettet i opskriften på den elskede tunfiskemousse, men vi foreslår at servere den i mindre portioner end oprindeligt. Derfor ser du nu tunmoussen som "spread" på nyristet brød. Lækkert at hapse som snack, tapas eller forret.
Her en lettere udgave af den gode gamle tunfiskemousse - mindre fed men også meget lækker.
Du kan servere tunfiskemoussen som forret til ca. 12 personer. Anret tunfiskemoussen portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse - lav evt. små ”æg” af tunfiskemoussen med 2 skeer dyppet i varmt vand. Server med ristet flute.
8197 kJ / 1959 kcal
1318 kJ / 315 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 17,4 % | 13,5 g |
Kulhydrat: | 1 % | 0,7 g |
Fedt: | 81,6 % | 29,1 g |