Tunfiskemousse

Tunfiskemousse

60+ min Forret
Fryseegnet

Ren retro. Vores tunfiskemousse gik sin sejrsgang over hele Danmark i 1980'erne, og tunmoussen hører til den håndfuld opskrifter, vi kalder for "landeplagerne". Vi har ikke rettet i opskriften på den elskede tunfiskemousse, men vi foreslår at servere den i mindre portioner end oprindeligt. Derfor ser du nu tunmoussen som "spread" på nyristet brød. Lækkert at hapse som snack, tapas eller forret.

Mere inspiration

Hjemmelavet flutes er så dejligt til tunfiskemoussen.

Velbekomme!
Tips

Du kan anrette tunfiskemoussen portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse - lav evt. små ”æg” af tunfiskemoussen med 2 skeer dyppet i varmt vand. Tunfiskemoussen er ”en fed sag” så server den evt. som en del af en forret eller tapas/snack, og så bare en god skefuld til hver – så er der til 12-16 personer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8454 kJ / 2021 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1247 kJ / 298 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 19,6 % 14,4 g
Kulhydrat: 0,9 % 0,7 g
Fedt: 79,5 % 26,8 g

Ingredienser