Risotto er en ægte italiensk klassiker. Vi har ladet os inspirere, så her får du opskriften på risotto af blomkålsris, hvor risene er skiftet ud med revet blomkål - kaldet blomkålsris. Det er stadig den cremede, lækre fornemmelse, da der er både hytteost og mozzarella i risotto af blomkålsris, men du får bare mange flere grøntsager....og det er jo ganske fint.
Er du mere til traditionel risotto, har du en opskrift her.
Du kan købe blomkål, der er revet - det bliver kaldt blomkålsris. Vælg den friske version, ikke den frosne til denne ret.
Tunen bliver kun stegt ganske lidt, det man kalder for seared eller lynstegt. Det er en god måde at tilberede tunbøffer på, da de endelig ikke må få for meget varme og derved blive tørre.
6501 kJ / 1554 kcal
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 57,6 % | 10,4 g |
Kulhydrat: | 17,2 % | 3,1 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.