Du kan købe blomkål, der er revet - det bliver kaldt blomkålsris. Vælg den friske version, ikke den frosne til denne ret.
Tunen bliver kun stegt ganske lidt, det man kalder for seared eller lynstegt. Det er en god måde at tilberede tunbøffer på, da de endelig ikke må få for meget varme og derved blive tørre.
7129 kJ / 1704 kcal
335 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 52,1 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 18,1 % | 3,6 g |
Fedt: | 29,8 % | 2,7 g |
Er du mere til traditionel risotto, har du en opskrift her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
3
Hakkede løg (ca. 225 g)
|
|
1
Renset mellemstort blomkål (ca. 750 g)
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Hytteost
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
300 g
Optøede frosne ærter
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
4 skiver
Tun (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Limefrugter i både
|
|
---|---|
½ dl
Sojasauce
|