Er du mere til traditionel risotto, har du en opskrift her.
Du kan købe blomkål, der er revet - det bliver kaldt blomkålsris. Vælg den friske version, ikke den frosne til denne ret.
Tunen bliver kun stegt ganske lidt, det man kalder for seared eller lynstegt. Det er en god måde at tilberede tunbøffer på, da de endelig ikke må få for meget varme og derved blive tørre.
8965 kJ / 2143 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 42,2 % | 10,5 g |
Kulhydrat: | 25,7 % | 6,4 g |
Fedt: | 32,1 % | 3,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Olivenolie
|
1 tsk |
---|---|
Hakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Renset mellemstort blomkål (ca. 750 g)
|
1 |
Tørrede chiliflager
|
1 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
250 g | |
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
|
150 g |
Optøede ekstrafine ærter
|
300 g |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Tun (ca. 400 g)
|
4 skiver |
---|---|
Olie
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Limefrugter i både
|
2 |
---|---|
Sojasauce
|
½ dl |